sâmbătă, 4 iulie 2009

new soul , old soul

Cum ajuns sa ma plictisesc destul de usor , am inceput sa incerc sa ma amuz singura si sa va daca mai pot sa scriu in stilul in care ma lafaiam mai demult , adica in pamflet.
Nu stiu daca mi-a iesit cine stie , de altfel nu sunt prea mandra de mine ca am apelat la stereotipuri de un cam ipolitcali chiorect. A iesit chestia de mai jos , nu stiu daca merge linkul , desigur e si o mica tentativa de a obtine voturi pentru articol :P

Miron Cosma s-a casatorit cu Monica Iacob Ridzi
03/07/2009 - 23:02 — diylobotomy
Socat si dezgustat de scandalurile din presa aparute despre domnisoara Monica si constient in acelasi timp ca in Republica Socialista Romania nu poti obtine recunoasterea doar prin plantarea de cateva panselute in Piata Universitatii , Miron Cosma s-a hotarat sa o ia de sotie pe Moni Iacob Ridzi . Sperand ca va obtine si mai multa notorietate prin aceasta casatorie deoarece este cunoscut de toata lumea ca 99,99 la suta din persoanele care se numesc Moni isi pun posete in cap prin Milano , Miron renunta la orice zestre . Avand binecuvantarea unui tatuc asa bland si iubitor ca Ion Ilici , zestrea ar veni ca un adaos . Colegii de partid ai doamnei Ridzi s-au aratat incantati de aceasta casatorie , primul minstres Boc a declarat de pe inaltul piedestal pe care s-a cocotat de o vreme in coace ( pentru a-i sopti vorbe dulci lui Traian Basescu ) " Este o importanta zi pentru noi , in sfarsit ne intoarcem la originile noastre fsn-iste , speram ca prin aceasta casatorie sa ne refacem relatie cu Ion Iliescu". Le dorim casa de plata si cat mai multi copilasi dragalasi care in anul 9000 , cand noi cu siguranta nici macar nu vom avea copii sa duca mai departe stima si gloria Romaniei.




en fin , en fin , astept cu oarece nerabdare rezultatele de la bac , holbandu-ma ocazional pe site-ul cu rezultate.

A da ! si mi-a luat 2 zile sa-mi amintesc cum se numeste melodia asta , una din cele doua melodii care mi-au placut in vreo 4 ore de stat pe motoare :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu